caravanherstel png 15x150 opt  Caravanservice / camperservice

Universeel schadehersteller
Van Samba-bus tot Kip-caravan en van vouwwagen of mobilhome tot stacaravan. We herstellen ze allemaal. Caravanschade, hagelschade, deuken en scheuren, krassen, vocht? U kunt terecht bij één van onze 5 vestigingen in Zuid-Limburg. Want onze specialisten zorgen dat ieders tweede huis op wielen weer in perfecte staat wordt gebracht. Heeft u een stacaravan met schade? Wij komen dan naar u toe voor de reparatie.

Complete afhandeling
Als u bij WellColl uw caravanschade of camperschade laat repareren, nemen we u alle zorgen uit handen. Van de reparatie tot en met de afhandeling met uw verzekeraar. Dus geen zorgen bij caravanschade.

Focwa
WellColl is een Focwa Eurogarant bedrijf. Daarom geven wij op alle reparaties 4 jaar FOCWA-garantie. Op de lak krijgt u zelfs 6 jaar garantie. Bovendien nemen wij de fabrieksgarantie op de gerepareerde onderdelen over.

Certificering
Onze processen worden constant gemonitord. Vandaar dat wij erg trots zijn dat wij als onderdeel van ABS Autoherstel keten gecertificeerd zijn.

Logo KIWA ISO9001          Logo KIWA ISO14001          Logo KIWA MVO Pres N3 met rand          Duurzaam repareren met rand


De grootste van Limburg
Met vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Sittard en Weert bereikt WellColl een volledige dekking van de regio. Niet voor niets zijn we het grootste schadeherstel bedrijf voor caravanschade van Limburg.

Verzekeringsschade
WellColl Caravanservice &  Camperservice is contractpartner van onder andere Unigarant, Europeesche, NH 1816,Aegon en Carmeleon. Voor meer informatie over verzekeringsschade klikt u hier.Op deze pagina vindt u vraag en antwoord omtrent caravanschade en camperschade.

U heeft een officieel taxatierapport ofwel een expertise nodig?
Meestal komt een expert naar WellColl om de schade te beoordelen. Dit is een expert van uw verzekeringsmaatschappij of van de tegenpartij. U dient ervoor te zorgen dat uw caravan of camper op de dag van expertise om 8.30 uur bij WellColl aanwezig is. Neemt u ook uw groene kaart en kentekenbewijs deel 1 en 2 of kentekencard mee. Soms kan het zijn dat de expert bij u thuis komt.

WellColl berekent voor een taxatierapport expertisekosten indien u de schade niet direct laat herstellen. Deze expertisekosten bedragen standaard € 165,- incl. BTW. Tenzij er andere afspraken bestaan met uw verzekeraar. Als u op een later tijdstip wel opdracht geeft tot reparatie bij WellColl dan worden deze expertisekosten uiteraard in mindering gebracht op de reparatiekosten.

Hoe is de betaling van schadeherstel geregeld?
Alle werkzaamheden die worden gedekt door uw verzekering zullen we rechtstreeks factureren aan uw verzekeringsmaatschappij. U hoeft dan zelf niets voor te schieten. Om dit te regelen tekent u een Acte van Cessie bij WellColl. Het enige dat u dient te betalen is het eventuele eigen risico of de BTW. U ontvangt van ons altijd een exemplaar van de factuur, ook als u zelf niets hoeft te betalen.

Hoe meld ik caravanschade of camperschade ?
Klik hier om naar de contactpagina te gaan. Kom langs, bel ons of stuur een formulier via e-mail. Wij regelen het dan verder voor u.

Hoe moet ik mijn schade verhalen ?
Leg ons uw situatie uit en we helpen u hierbij. Afhankelijk van de verzekering die u heeft afgesloten en de schuldvraag kunt u de schade verhalen.

Hoe zit het met mijn no-claim als ik de schade via de verzekering laat lopen?
Als WellColl de schade voor u meldt bij uw tussenpersoon of verzekeringsmaatschappij kunnen we dit meteen vragen. Zij kunnen deze ‘financiële schade’ exact voor u calculeren. Dan weet u meteen waar u aan toe bent.

Ik wil graag weten wat de reparatie van mijn schade kost. Kan ik zo bij u langs komen?
U kunt voor een prijsopgave altijd zónder afspraak bij één van onze vestigingen langs komen.

Kan mijn caravan of camper gehaald en gebracht worden?
Jazeker, als u wilt, kunnen wij deze halen en weer bij u afleveren.

Mijn caravan of camper is total-loss, wat betekent dit?
1. De caravan of camper is onherstelbaar beschadigd. Dit wordt ‘technisch total-loss’ genoemd;
2. De herstelkosten bedragen meer dan de dagwaarde van de caravan of camper: dit heet ‘economisch total-loss’
.

Waarom moet ik mijn eigen risico eerst zelf betalen als het om een verhaalbare schade gaat?
Het woord ‘eigen risico’ zegt het al, dit is een risico voor eigen rekening. Als het om een verhaalbare schade gaat, keert de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij na het verhalen van de autoschade het eigen risico aan u uit.

Wanneer is mijn caravan of camper klaar?
Dit is afhankelijk van de schade. Wij zullen u in ons intakegesprek een indicatie geven en houden in ieder geval telefonisch contact met u over de aflevering van uw herstelde caravan of camper.

Wat kan het waarborgfonds voor mij betekenen?
Het waarborgfonds keert schade uit als deze veroorzaakt is door een ander, onbekend motorvoertuig. Om voor een uitkering in aanmerking te komen, gelden enkele voorwaarden:
-> U moet altijd aangifte gedaan hebben bij de Politie;
-> Het moet onomstotelijk vaststaan dat de schade aan uw caravan of camper door een ander motorvoertuig is veroorzaakt;
-> U moet getuigenverklaringen kunnen overleggen;

Meer informatie vindt u op de website www.waarborgfonds.nl.

Wat moet ik meenemen voor het intakegesprek?
Uw caravan of camper, uw rijbewijs, het kentekenbewijs deel 1 en 2 of de kentekencard van uw caravan of camper, de groene kaart en uw kopie van het Europees Schadeformulier.

Is er garantie op de gerepareerde schade?

Als FOCWA Caravanservice- en camperservice bedrijf geven we maar liefst 4 jaar garantie op het schadeherstel. Op specifieke Profile Repair reparaties wordt de garantie zelfs uitgebreid tot 10 jaar.

Staat uw vraag en antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met één van onze vestigingen.

Heeft u een taxatierapport ofwel een expertise-taxatie nodig? Vaak komt er een expert naar WellColl toe om de schade te beoordelen. Dit zal een expert zijn van uw verzekeringsmaatschappij of van de tegenpartij zijn. Om 8.30 uur hoort uw caravan of camper dan op de dag van expertise-taxatie bij WellColl aanwezig te zijn. Neemt u ook uw groene kaart en kentekencard of kentekenbewijs (deel 1 + 2) mee. Ook kan het zo zijn dat de expert bij u thuis komt.

Indien u de schade niet direct laat herstellen dan zijn aan een taxatierapport expertisekosten verbonden . De expertisekosten bedragen standaard € 165,- incl. BTW. Soms heeft uw verzekeraar hierover andere afspraken met ons gemaakt. Als u later wel opdracht geeft tot reparatie bij WellColl dan worden de expertisekosten afgetrokken van de reparatiekosten.

WellColl werkt volgens de algemene FOCWA leverings- en betalingsvoorwaarden. U kunt deze voorwaarden hier downloaden. U krijgt van WellColl maar liefst 4 jaar Focwa garantie op de herstelde schade. Bovendien nemen wij de fabrieksgarantie op de geleverde onderdelen over. Op specifieke Profile Repair reparaties wordt de Focwa garantie zelfs uitgebreid tot 10 jaar. Voor caravanservice / camperservice onderhoudswerkzaamheden is dat per geval verschillend.Ons Team

We werken vanuit een zeer plezierige werksfeer, omdat dit in onze visie onze befaamde topkwaliteit en service op lange termijn waarborgt. Met slimme technieken als uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, ruitreparatie en Profile Repair herstellen onze specialisten snel en met aandacht voor uw budget en het milieu, en blijven streven naar …

100%

Klanttevredenheid

 
 
 


als caravan en camper reparateur

meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het repareren van schades aan alle merken auto’s, caravans & campers.

als dienstverlener

gericht op ‘WellNess bij schadeherstel‘: het welzijn van u en uw auto, caravan of camper, prima vervangend vervoer, afhandeling met verzekeraar en leasemaatschappij.

marktleider in Limburg

het best bereikbaar met vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Sittard en Weert.

als trendsetter

voorzien van moderne reparatietechnieken in de plaatwerkerij en de spuiterij van onze werkplaatsen, met oog voor het milieu.

als partner

kostenbewust met Budget Repair zoals uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, ruitreparatie en kunststofreparatie.

als ondernemer

aangesloten bij Omnia Caravan- en Camperservice en Focwa.