Autoschade autospuiterij Limburg

We helpen u graag in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert

Universeel schadeherstel

WellColl Autoschade in Limburg is een universeel schadehersteller. Voor schade herstellen van alle merken auto’s  met de modernste reparatie en auto uitdeuk en autospuiterij technieken, bij hagelschade of kleine deukjes met uitdeuken zonder spuiten, bij krasjes op de bumper met spotrepair en sterretjes in de voorruit met ruitreparatie. Daarmee repareren we kwalitatief hoogwaardig, maar ook kostenbesparend en met aandacht voor het milieu. Is er sprake van een grotere deuk of beschadiging dan proberen we afhankelijk van uw wensen en voorschriften van de verzekeraars en fabrikanten, het plaatwerk uit te deuken met de modernste middelen. Bij grotere schade’s plaatsen we auto’s op een richtbank met meetsysteem zodat de auto qua maatvoering weer aan de fabrieksspecificatie voldoet. Uw auto auto uitdeuken gaat daarmee perfect.

Complete afhandeling

Of u nu WA, WA Plus of volledig Casco verzekerd bent,  nemen we u alle zorgen uit handen. Van de reparatie tot en met de afhandeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Bij een WA verhaalschade kunt we de autoschade expertise verzorgen. Natuurlijk verzorgen wij voor u passend vervangend vervoer. Afhankelijk van de afspraken met uw maatschappij is dit meestal gratis. Op die manier blijft u dus mobiel.

Focwa

Alle WellColl vestigingen zijn gecertificeerd voor Focwa Categorie 2, complex schadeherstel. Daarom geven wij op alle auto uitdeuk en andere reparaties 4 jaar FOCWA-garantie.  Bovendien nemen wij de fabrieksgarantie op de gerepareerde onderdelen over.

Levenslange garantie op het lakwerk

Door ons lidmaatschap van AAS Schadeherstel en onze leverancier Axalta Coatings zijn we in staat levenslange garantie te bieden op het  lakwerk welke we tijden de reparatie van uw auto hebben uitgevoerd. Dus voor het spuiten van uw auto zit u bij WellColl goed.

 
 

Certificering

Onze processen worden constant gemonitord. Vandaar dat wij erg trots zijn dat wij als onderdeel van AAS Schadeherstel ketengecertificeerd zijn. Daarnaast nemen we onze verantwoordelijkheid inzake duurzaamheid. Onze processen worden telkens geoptimaliseerd om de duurzaamheid van de reparatie processen te vergroten. We zijn door de Stichting Duurzaam Reparareren op alle locaties gecertificeerd.

De grootste van Limburg

Met  autoschade  en caravan & camper schadeherstel vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Sittard en Weert bereikt WellColl  een volledige dekking van de regio. Niet voor niets zijn we het grootste autoschadeherstel bedrijf  en autospuiterij van Limburg.

Verzekeringsschade

WellColl werkt voor zeer veel verzekeraars waar onder andere Achmea Schadeservice, Schadegarant, GlasGarant,  VvAA, DSM Assurantie, Meeùs Schadeservice, Aegon Schadeservice, Klaverblad, ANWB, Noordhollandsche,  Topherstel,   Unive en   Unigarant. Voor meer informatie over verzekeringsschade klikt u hier.

WellColl werkt volgens de algemene FOCWA leverings- en betalingsvoorwaarden. U kunt deze voorwaarden hier downloaden. U krijgt van WellColl maar liefst 4 jaar Focwa garantie op de herstelde schade. Bovendien nemen wij de fabrieksgarantie op de geleverde onderdelen over.

Via onderstaande knoppen komt u op pagina’s met aanvullende informatie over het thema autoschade. Zo is er algemene informatie samengevat in een FAQ, informatie over vervangend vervoer of de leenauto tijdens reparatie, taxatie, expertise, schadevaststelling van uw autoschade, onze WA verhaalschade service of de volgorde van het gehele proces van intake tot aflevering.


Als schadehersteller

meer dan 60 jaar gespecialiseerd in schadeherstel aan alle automerken

Als dienstverlener

gericht op optimale klanttevredenheid: het welzijn van u en uw auto, prima vervangend vervoer, afhandeling met verzekeraar en leasemaatschappij

Als marktleider

het best bereikbaar met vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert

Als trendsetter

een uitgebreid portfolio aan diensten

Als partner

kostenbewust met budget repair zoals uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, ruitreparatie en kunststofreparatie

Als ondernemer

aangesloten bij AAS Schadeherstel en Focwa

Alle autoschade nieuws!