Ruitschade auto

Met glasschade aan uw voertuig helpen wij u snel verder in Heerlen, Kerkrade,Maastricht, Sittard, Roermond en Weert

Autoglas Limburg

Meestal ontstaan sterretjes in de voorruit door opspattende stenen van andere weggebruikers. Een sterretje of pitje in uw ruit kan gemakkelijk doorscheuren bij plotselinge temperatuurverschillen of een harde schok. Ruitschade is dan het gevolgd. Daarom is het zaak om zo snel mogelijk (ruitschade) het sterretje te laten repareren. De reparatie brengt de ruit weer op originele sterkte terug. De plek is niet of nauwelijks meer zichtbaar. Om voor auto ruit herstel in aanmerking te komen, mag het sterretje in de ruit niet groter dan een € 2,- muntstuk zijn. WellColl heeft met 6 vestigingen in Limburg een uitstekende dekking voor het snel en vakkundig repareren van ruitschade. Er is altijd een vestiging dicht in de buurt. 

Verzekering

Wij verzorgen ten behoeve van het auto ruit herstel de gehele administratieve afhandeling met de maatschappij. Voor autoruit herstel hebben wij contractuele afspraken met onder andere de volgende verzekeraars:

Achmea, Interpolis, GlasGarant verzekeraars, Aegon,  Klaverblad, TVM, Univé en Noordhollandse

Garantie:

Qua ruitschade werkzaamheden werken wij onder de voorwaarden van onze branchevereniging FOCWA, die eisen aan ons stelt inzake apparatuur en opleidingen.

Mobiele service

We hebben voor reparatie/vervanging van glas ook een mobiele service voor reparatie bij u thuis of op het werk. Bel met één van onze vestigingen voor het maken van een afspraa1 Sterretje

€55

2 Sterretjes Most Popular!

€85

3 Sterretjes

€125

De genoemde prijzen zijn:
– Geldig vanaf 1 januari 2015
– Inclusief BTW
– Exclusief de- en montage van onderdelen
– Exclusief vervangend vervoer

Mocht u onverhoopt toch een barst in uw voorruit hebben, dan moet de ruit noodgedwongen vervangen worden. Wij adviseren u graag bij ruitschade!