Uitdeuken zonder spuiten Limburg

Met uitdeuken zonder spuiten, ook wel uitdeuken zonder lakschade of restylen genoemd, verwijderen we relatief goedkoop kleine deukjes uit het plaatwerk zonder lakschade

De innovatieve techniek uitdeuken zonder spuiten wordt toegepast bij het herstellen van diverse kleine deukjes zonder lakschade als gevolg van bijvoorbeeld parkeer-, transport- en hagelschade. Het gaat hier meestal om kleine deukjes ter grootte van een € 2,- muntstuk, maar grotere deuken kunnen ook vaak succesvol hersteld worden met uitdeuken zonder spuiten. Vaak wordt deze techniek ook wel uitdeuken zonder lakschade genoemd.

Specialisme

Doordat bij een hagelschade er vaak tientallen ( soms honderden) putjes in het plaatwerk zijn geslagen is het een tijdrovende en kostbare aangelegenheid om deze te repareren.Met speciaal gereedschap wordt door onze specialisten het deukje nauwkeurig terug gemasseerd. Hierbij wordt de lak niet aangetast. Er hoeft dus niet gespoten te worden. Daardoor repareren we sneller en voor een lagere prijs. Bovendien sparen we het milieu. Uitdeuken zonder spuiten is een moderne manier van schadeherstel.

Wanneer kunnen we uitdeuken zonder spuiten of te wel uitdeuken zonder lakschade bij kleine deukjes toepassen?


De deuk moet voldoen aan de volgende eisen:

  • Niet te scherp;
  • Zonder lakschade;
  • Voldoende rek in plaatwerk;
  • Minimaal 3 cm van de zijkant van het plaatwerk deel.
  • Als het aantal deukjes op een onderdeel teveel zijn, kan het beter zijn om dat plaat werkdeel te vervangen. De kosten zijn dan lager.

Verzekering

Belangrijk om te weten is dat de meeste verzekeraars in Casco en WA + polissen hagelschade gedekt hebben. Zijn er meer dan 10 hagelschade deukjes in uw auto, dan is het wellicht beter de schade via de verzekeraar af te handelen.

Indien de schade gedekt wordt door uw verzekering, verzorgen wij de gehele administratieve afhandeling met de maatschappij.

Bij een hagelschade calamiteit neemt u in alle gevallen contact op met uw verzekering om te overleggen of de hagelschade gedekt is. Bij een Casco polis is dit altijd het geval. Bij een WA + heel vaak.

Calamiteit

Is er sprake van een hagelschade calamiteit, dan richten we in één of meer van onze vestigingen een speciaal hagelschade reparatiecentrum in. We maken dat dan kenbaar op onze startpagina.

Particuliere prijs uitdeuken zonder spuiten c.q. prijs uitdeuken zonder lakschade

Op de AAS Dagherstel menukaart vindt u de meest voorkomende kleine reparaties, dus ook voor het verwijderen van kleine deukjes.  Er staat duidelijk beschreven wat mogelijk is, wat de kosten zijn, en welke beperkingen er zijn voor de diverse toegepaste technieken. De op deze pagina beschreven uitdeuken zonder lakschade is onderdeel van AAS Dagherstel.

WellColl Verrassend Veelzijdig