Achmea Schadeservice

WellColl is contractpartner van Achmea Schadeservice. Voor onderstaande verzekeraars is Achmea Schadeservice  de partij die de schadeafhandeling organiseert:

– Avéro Achmea
– Centraal Beheer Achmea
– Interpolis
– FBTO

WellColl is in Limburg de grootste partij  voor Achmea Schade service inzake schadeherstel aan zowel auto’s en caravan/campers. Ook past regelmatig auto’s aan voor verzekerden van Achmea die een beperking hebben.

 

Bent U bij bovenstaande verzekeraars verzekerd dan geniet U van een aantal voordelen:

  • rechtstreekse betaling aan WellColl
  • gratis vervangend vervoer

De schadeafhandeling van Achmea Schade Service gaat veelal elektronisch. Als de schade door de klant bij de verzekeraar gemeld is, krijgt WellColl automatisch een opdracht tot reparatie of expertise. WellColl documenteert de reparatie uitvoerig en maakt foto’s voorafgaande en gedurende de reparatie. In voorgeschreven situaties zal een expert zich zelf inschakelen of moet door WellColl worden ingeschakeld.

 

Achmea behoort in Europees verband tot Eureko. Zij is daarmee een grote speler op zowel de nationale als de internationale autoverzekeringsmarkt. In de Nederland is Achmea de grootste verzekeraar.  Dus bij autoschade, caravan of camperschade en Achmea verzekerd: WellColl.

WellColl is in Limburg de grootste auto, caravan en camper reparateur voor Achmea Schadeservice