Caravanservice en camperservice

Universeel schadehersteller
Caravanservice &  Camperservice? Van Samba-bus tot Kip-caravan en van vouwwagen of mobilhome tot stacaravan. We herstellen ze allemaal. Caravanschade, hagelschade, deuken en scheuren, krassen, vocht? Voor het repareren van wandschade gebruiken wij de gepatenteerde Profile Repair methode. U kunt terecht bij één van onze 5 vestigingen in Limburg. Want onze specialisten zorgen dat ieders tweede huis op wielen weer in perfecte staat wordt gebracht. Heeft u een stacaravan met schade? Wij komen dan naar u toe voor de reparatie.

Complete afhandeling
Als u bij WellColl uw caravanschade of camperschade laat repareren, nemen we u alle zorgen uit handen. Van de reparatie tot en met de afhandeling met uw verzekeraar. Dus geen zorgen bij caravanschade.

OMNIA Caravan- & Camperservice
WellColl is voor caravan reparatie aangesloten bij OMNIA Caravan en Camper Specialisten. OMNIA CCS is een uniek samenwerkingsverband van de beste professionals voor het totaalherstel van elke vorm van schade aan caravan en camper. Dit landelijk netwerk staat voor optimale kwaliteit en deskundigheid, met de beste service en garantie. Zodat u weer volop en onbezorgd recreatieplezier kunt beleven. Daarbij betekent herstel ook het waardebehoud van uw bezit.

Focwa
WellColl is een Focwa-bedrijf. Daarom geven wij op alle reparaties 4 jaar FOCWA-garantie. Op de lak reparatie krijgt u zelfs 6 jaar garantie. Bovendien nemen wij de fabrieksgarantie op de gerepareerde onderdelen over.

 

 

Certificering
Onze processen worden constant gemonitord. Wij zijn onder andere gecertificeerd door de Stichting Duurzaam Repareren. De functie van Duurzaam Repareren is bedrijven te toetsen op een set van relevante eisen op gebied van duurzaamheid. Met deze toetsing wordt, op gebied van duurzaamheid, het kaf van het koren gescheiden en kan de klant voor een duurzaam bedrijf kiezen.

De grootste van Limburg
Met vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert bereikt WellColl een volledige dekking van de regio. Niet voor niets zijn we het grootste schadeherstel bedrijf voor caravanschade van Limburg.

Verzekeringsschade
WellColl Caravanservice &  Camperservice is contractpartner van onder andere Unigarant, Europeesche, NH 1816, Aegon, ASR, NKC en Carmeleon. Voor meer informatie over verzekeringsschade klikt u hier.


ONS TEAM

We werken vanuit een zeer plezierige werksfeer, omdat dit in onze visie onze befaamde topkwaliteit en service op lange termijn waarborgt. Met slimme technieken als uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, ruitreparatie en Profile Repair herstellen onze specialisten snel en met aandacht voor uw budget en het milieu, en blijven streven naar …

100%

KLANTTEVREDENHEID

 

One stop shopping

Bij Omnia Caravanservice en Camper Schadeservice staat het gemak van de klant voorop. Elke specialist staat voor u klaar met het One-Stop-Shopping principe. U heeft te maken met slechts één adres, uw Omnia-specialist regelt dus alles voor u:

– Correcte en snelle intake van uw caravan reparatie
– Complete administratieve afwikkeling
– Contacten met uw verzekeraar
– Complete financiële afwikkeling
– Heldere afspraken over prijzen en planning
– Klantvriendelijke behandeling
– Haal- en brengservice

Snel en efficiënt

Bij Omnia Caravanservice en Camper Schadeservice bent u verzekerd van een kostenbewuste en duurzame werkwijze, onder meer door de efficiënte organisatie en slimme logistiek. En ook door duurzame keuzes bij schadeherstel, waarbij we eerst kijken of we beschadigde onderdelen kunnen herstellen in plaats van vervangen. Dat scheelt de onnodige aanschaf van duurdere nieuwe onderdelen en onnodig (de-)montagewerk. Bovendien werkt elk bedrijf zo duurzaam mogelijk.

Onze contacten met schade-experts, (recreatie-)verzekeraars en toeleveranciers verlopen veelal via internet. Ook dat draagt bij aan sneller en voordeliger herstel. Wij werken voor alle verzekeraars.

Kwaliteit en garantie

Onze kwaliteit is in goede handen bij deskundige, goed opgeleide vakmensen. Zij werken met het beste materiaal en de modernste technieken. Omnia staat voor een uniforme werkwijze; de herstelwerkzaamheden vinden plaats conform de fabrieksspecificaties van uw caravan/camper. Daarbij hanteert Omnia uitstekende garantievoorwaarden. Zo geldt voor grootschadeherstel een extra lange garantietermijn van 2+2 jaar FOCWA garantie. Grootschadeherstel is, onder meer, het herstel van wand- en/of dakplaat en constructies. Op reparaties volgens de Profile Repair methode staat zelfs 10 jaar garantie.

Extra

Bij WellColl bent u verzekerd van optimale extra service. Bijvoorbeeld het halen en brengen van uw caravan of camper. Dat scheelt u tijd en geregel. Bovendien verzorgen wij bij de reparatie ook een gratis algemene veiligheidsinspectie. Uw caravan/camper wordt gecontroleerd op diverse vitale punten. Mochten er eventuele mankementen aan het licht komen, dan krijgt u uiteraard een helder en vrijblijvend advies.

Meest recente caravan en camper nieuwsberichten

Blijf op de hoogte rondom WellColl Groep en klik op alle nieuwsberichten

Naar alle nieuwsberichten