Caravanservice en Camperservice Limburg

Caravanschade is snel weer hersteld

Universeel  caravan en camper schadeherstel

Caravanservice &  Camperservice? Van Samba-bus tot Kip-caravan en van vouwwagen of mobilhome tot stacaravan. We herstellen ze allemaal. Caravanschade, hagelschade, deuken en scheuren, krassen, vocht? Voor het repareren van wandschade of plaatwerk gebruiken wij de gepatenteerde Profile Repair methode.  Ons caravanservice en camperservice bedrijf repareert dan het plaatwerk met de Profile Repair methode, en vervolgens spuiten we het gerepareerde gedeelte van de caravan in de originele kleur. Uw caravan herstellen met Profile Repair? U kunt terecht bij één van onze 6 schadeherstel vestigingen in Limburg. Want onze caravan reparatie specialisten zorgen dat ieders tweede huis op wielen weer in perfecte staat wordt gebracht. Heeft u een stacaravan met schade? Wij komen dan naar u toe voor de reparatie.

Complete afhandeling

Als u bij WellColl uw caravan schade of camperschade laat repareren, nemen we u alle zorgen uit handen. Van de caravan reparatie of camper reparatie tot en met de afhandeling met uw verzekeraar. Dus geen zorgen bij caravan schade en spuiten.

OMNIA Caravanservice- & Camperservice

WellColl is voor  caravan schadeherstel aangesloten bij OMNIA Caravan en Camper Specialisten. OMNIA Caravan service &  Camper service is een uniek samenwerkingsverband van de beste professionals voor het totaalherstel van elke vorm van schade aan caravan en camper. Dit landelijk netwerk van caravan schadeherstel specilisten staat voor optimale kwaliteit en deskundigheid, met de beste service en garantie. Zodat u weer volop en onbezorgd recreatieplezier kunt beleven. Daarbij betekent de caravan reparatie ook het waardebehoud van uw bezit.

Focwa

WellColl is een Focwa-bedrijf. Focwa stelt eisen aan de opleiding en de inrichting van een bedrijf. Daarom geven wij op alle reparaties 4 jaar FOCWA-garantie. Op de lak reparatie krijgt u zelfs 6 jaar garantie. Bovendien nemen wij als caravanservice en camperservice bedrijf de fabrieksgarantie op de gerepareerde onderdelen over.

Onderhoudsbeurt en aankoopkeuring

Tevens kunt u bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt of een aankoopkeuring. Dat geeft een veilig gevoel.


Profile Repair caravan reparatie

Caravan en camperservice caravan reparatie camper reparatie
Focwa Caravanservice camperservice

Certificering

Onze processen worden constant gemonitord. Onder andere voor caravan schade herstel en camper schadeherstel zijn we gecertificeerd door de Stichting Duurzaam Repareren. De functie van Duurzaam Repareren is bedrijven te toetsen op een set van relevante eisen op gebied van duurzaamheid. Met deze toetsing wordt, op gebied van duurzaamheid, het kaf van het koren gescheiden en kan de klant voor een duurzaam caravan schadeherstel bedrijf kiezen. WellColl was in Nederland het eerste  bedrijf welke door de Stichting Duurzaam Repareren voor caravan schadeherstel is gecertificeerd.

Caravan schadeherstel en camper schadeherstel: de grootste van Limburg

Met vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert bereikt WellColl een volledige dekking voor caravan schadeherstel en camper schadeherstel van bijna heel Limburg. Niet voor niets zijn we het grootste caravan  en autoschade herstel bedrijf  van Limburg. Caravan reparatie c.q. camper reparatie in Limburg ? WellColl!!

Verzekeringsschade

WellColl Caravanservice &  Camperservice is contractpartner van onder andere Unigarant, Achmea Schadeservice, Europeesche, NH 1816, Aegon, ASR, NKC, Unive en Carmeleon. Voor meer informatie over verzekeringsschade klikt u hier. Voor caravan en camper Limburg naar WellColl.

FAQ VRAAG EN ANTWOORD
TAXATIE SCHADEVASTSTELLING
FOCWA GARANTIE VOORW.

One stop shopping

Bij Omnia Caravanservice en Camper Schadeherstel staat het gemak van de klant voorop. Elke caravan reparatie specialist staat voor u klaar met het One-Stop-Shopping principe. U heeft te maken met slechts één adres, uw Omnia-specialist regelt dus alles voor u:– Correcte en snelle intake van uw caravan reparatie– Complete administratieve afwikkeling– Contacten met uw verzekeraar– Complete financiële afwikkeling– Heldere afspraken over prijzen en planning– Klantvriendelijke behandeling– Haal- en brengservice

Snel en efficiënt

Bij Omnia Caravanservice en Camper Schadeservice bent u verzekerd van een kostenbewuste en duurzame werkwijze, onder meer door de efficiënte organisatie en slimme logistiek. En ook door duurzame keuzes bij een caravan reparatie, waarbij we eerst kijken of we beschadigde onderdelen kunnen herstellen in plaats van vervangen. Dat scheelt de onnodige aanschaf van duurdere nieuwe onderdelen en onnodig (de-)montagewerk. Bovendien werkt elk bedrijf zo duurzaam mogelijk.Onze contacten met schade-experts, (recreatie-)verzekeraars en toeleveranciers verlopen veelal via internet. Ook dat draagt bij aan sneller en voordeliger herstel. Wij werken voor alle verzekeraars.

Kwaliteit en garantie

Onze kwaliteit is in goede handen bij deskundige, goed opgeleide vakmensen. Zij werken met het beste materiaal en de modernste technieken. Omnia staat voor een uniforme werkwijze; de herstelwerkzaamheden vinden plaats conform de fabrieksspecificaties van uw caravan/camper. Daarbij hanteert Omnia uitstekende garantievoorwaarden. Zo geldt voor grootschadeherstel een extra lange garantietermijn van 2+2 jaar FOCWA garantie. Grootschadeherstel is, onder meer, het herstel van wand- en/of dakplaat en constructies. Op reparaties volgens de Profile Repair methode staat zelfs 10 jaar garantie.

Extra

Bij WellColl bent u verzekerd van optimale extra service. Bijvoorbeeld het halen en brengen van uw caravan of camper. Dat scheelt u tijd en geregel. Bovendien verzorgen wij bij de reparatie ook een gratis algemene veiligheidsinspectie. Uw caravan/camper wordt gecontroleerd op diverse vitale punten. Mochten er eventuele mankementen aan het licht komen, dan krijgt u uiteraard een helder en vrijblijvend advies.

Alle caravan & Camper nieuws


10 juli 2017

VW Camper California te huur

WellColl heeft via haar eigen merk Rentarolla 2 stuks VW Campers van het type California te huur. Deze campers rijden door hun compacte vorm zo fijn als een personenauto en geven u de vrijheid van een camper. De campers hebben 4...

Door Fred Collé2