Profile Repair voor caravan, camper en mobilhome

De unieke Profile Repair zijwand reparatie methode

Voor de Profile Repair methode was het herstel van beschadigingen, gaatjes en diepe krassen aan caravans en campers tijdrovend en daardoor relatief kostbaar. Dat kwam, omdat bij wandschade in veel gevallen delen van de buitenwand vervangen moesten worden. En dat is geen eenvoudige ingreep bij caravans en campers. WellColl is in Limburg deelnemer van het officiële Profile Repair netwerk.

Betrouwbare en uitgekiende methode

De Profile Repair ®-techniek is al ruim 15 jaar een betrouwbare en uitgekiende methode om deuken in caravan- of camperwand snel, perfect én onder garantie te herstellen, zonder vervanging van het plaatwerk! Dat biedt enorm veel voordelen. Daarmee voorkomt u het grote risico dat uw caravan gaat lekken als gevolg van slecht afkitten bij het vervangen van de wand. Lekkage is een groot gevaar na het herstel van caravanschades. Met Profile Repair loopt u geen enkel risico! De Profile Repair ®-methode is bovendien erkend door verzekeraars en getest door TNO.

Hoe werkt het

De schadeplekken, zoals scheuren, gaatjes en deuken, worden hersteld met behulp van een speciale mal, die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de wand. De beschadiging wordt opgevuld met een speciaal vulmiddel. Dan wordt de mal op het vulmiddel geplaatst en daarna vacuüm gezogen, zodat de oorspronkelijke structuur terugkeert. Na uitharding wordt de schadeplek voorbehandeld, in de juiste kleur gespoten en eventueel afgebiesd. Overigens ook schades aan recreatievoertuigen met gladde plaat kunnen in de meeste gevallen door WellColl plaatselijk onzichtbaar worden hersteld. Bij wandschade |(streepdeuk) tot circa een meter is het economisch verantwoord met Profile Repair de wandschade te herstellen. Boven circa 1 meter caravan of camper wandschade is de gehele vervanging van de plaat gunstiger. We adviseren u graag

WellColl =


Profile Repair is een gepatenteerde en kostenbesparende methode
Focwa


 

Profile Repair caravanserice
Goedgekeurd door de verzekeraars

Het resultaat ziet er perfect uit. Van de schade is helemaal niets meer te zien! Profile Repair® is gepatenteerd. Gerenommeerde onderzoeksinstituten hebben deze techniek grondig getest en goedgekeurd. Deze wordt tevens ondersteund door caravan- en camperverzekeraars. Want het resultaat is puntgaaf en kostbare vervanging door nieuw plaatwerk is meestal niet nodig. Dat bespaart honderden euro’s. Bovendien duurt een reparatie met behulp van Profile Repair® maar enkele dagen. Lekkagerisico is uitgesloten.

Tien jaar schriftelijke garantie

Onze Profile Repair® specialisten zijn professioneel en hebben jarenlange ervaring. Daarom geven wij u tien jaar schriftelijke garantie op de kwaliteit van het schadeherstel volgens deze methode. Zelfs de fabrieksgarantie op herstelde delen nemen wij integraal over.

Demonstratiefilmpje

Hieronder een filmpje met een demonstratie van Profile Repair. Voor meer informatie over deze herstelmethode kunt u terecht op de website van Profile Repair.