Privacy en cookie verklaring

Omdat we uw privacy serieus nemen.

Dit statement is voor het laatst gewijzigd op 11 mei 2018.

WellColl hecht veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens. Op deze pagina informeren we je hoe we hiermee omgaan en welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt en/of gebruik maakt van onze diensten en producten. Ook vertellen we waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we de gebruikservaring hiermee verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van WellColl Groep. Je dient je ervan bewust te zijn dat WellColl Groep niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites en bronnen. WellColl Groep respecteert de privacy van alle gebruikers van zijn website en behandelt de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk. Heb je na het doornemen van onze privacy verklaring hier vragen over, dan kun je ons bereiken op via onze contact pagina.

Gebruik van onze diensten

Wanneer je reageert via onze blog, chatfunctie of contactformulieren, vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Ook als je gebruik maakt van een van onze diensten binnen onze vestigingen kunnen we persoonsgegevens van je vragen, die minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt. Deze gegevens worden enkel en alleen gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

De persoonsgegevens die wij mogelijk kunnen verwerken zijn:

  • Aanhef
  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeninggegevens of creditcardgegevens
  • Rijbewijsgegevens
  • Paspoort of ID-kaartgegevens
  • IP-adres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch contact

Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden.

Doeleinden

Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze privacy verklaring, tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen. We verwerken persoonsgegevens om de volgende redenen:

  • Om via e-mail of telefoon contact te leggen met betrekking tot diensten die je hebt afgenomen.
  • Om diensten te leveren die je hebt afgenomen.
  • Om overeenkomsten aan te gaan met elkaar.
  • Om via e-mail wijzigingen over afgenomen diensten en producten te melden.
  • Om nieuwsbrieven en mailings te verzenden waarvoor je je hebt aangemeld. Hiervoor kun je je (tijdelijk) afmelden via de afmeldlink onderaan de mail.
  • Om via onderzoek van jouw surfgedrag beter inzicht te krijg in onze klanten. Dit doen we alleen met jouw toestemming.

Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Met deze derde partijen (verwerkers) hebben we een verwerkersovereenkomst afgesloten. Daarin hebben we afspraken gemaakt om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen we de verstrekte persoonsgegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen die gevestigd zijn buiten de EU.

In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren, dit is ook schriftelijk vastgelegd.

Privacy rechten

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dit moment aan ons is verstrekt.

Je kunt een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en verwijdering van je persoonsgegevens of een verzoek tot het intrekken van je toestemming of bezwaar op het verwerken van jouw persoonsgegevens kenbaar maken via het contactformulier.

We willen je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligen van persoonsgegevens

WellColl Groep is zich ervan bewust dat je vertrouwen in ons stelt. We zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Mocht je het idee hebben dat wij jouw persoonsgegevens niet goed beveiligen of misbruiken, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ter beveiliging van jouw persoonsgegevens hebben wij de volgende passende technische en/of organisatorische maatregelen hebben genomen:

  • De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers in Nederland.
  • Servers en apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • We versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (TLS, voorheen SSL) . Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.
  • Alle medewerkers van WellColl Groep die toegang hebben tot persoonsgegevens zijn getraind in het zorgvuldig omgaan met jouw gegevens.
  • Alle medewerkers van WellColl Groep hebben een geheimhoudingsplicht ten aanzien van uw gegevens.
  • Rijbewijs- en/of ID-gegevens ontvangen wij bij voorkeur d.m.v. de ‘kopie-ID’app. Daarmee zijn papieren kopieën overbodig en zijn deze documentgegevens onbruikbaar voor criminelen. De kopieën worden via deze app gemerkt, en ook het BSN-nummer kun je onzichtbaar maken. Klik op de volgende link voor de uitleg van de overheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identiteitsfraude/vraag-en-antwoord/veilige-kopie-identiteitsbewijs

Cookies en tracking pixels

Deze website maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookies gegenereerde informatie over het gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van WellColl Groep die gehost worden door in Nederland.

Wij plaatsen noodzakelijke, statistische en marketing cookies op onze website. Een noodzakelijke cookie heeft een puur technische functionaliteit waardoor de website naar behoren werkt. De statistische cookie verzamelt geanonimiseerde gegevens over het gebruik van onze website en helpt ons daarmee de website te optimaliseren. De marketing cookies houden jouw surfgedrag bij.

Een tracking pixel is een elektronisch bestand (grootte normaal 1 pixel x 1 pixel) dat in een e-mail (bijvoorbeeld onze nieuwsbrief) wordt geplaatst. Door het gebruik van een tracking pixel kunnen wij zien of een e-mail gelezen wordt.

WellColl Groep